Genealogische Monografieën

Genealogie en beschrijving van het geslacht Hulsen

A. Hulsen-de Keijzer i.s.m. L.M. van der Hoeven, 's-Gravenhage 2014.


De rug gebogen, De kop omhoog

Léon van der Hoeven en Chris Schriks, De rug geboden, De kop omhoog, Veenontginners, turfstekers, boeren, vissers en vogelvangers: Ankeveen bakermat van de familie Schriks, Zutphen 2010.

 

 

 


Genealogie en beschrijving van het geslacht Verhagen Metman

L.M. van der Hoeven, Genealogie en beschrijving van het geslacht Verhagen Metman, ’s-Gravenhage 2008.


Van linie en stamme Hueff

G. Heuff en L.M. van der Hoeven, Van linie en stamme Hueff. Genealogie van het geslacht Heuff, Hilversum 2008.


De nazaten van Michiel Adriaenzoon de Ruyter

L.M. van der Hoeven, De nazaten van Michiel Adriaenzoon de Ruyter, ’t Goy 2007.Genealogie en geschiedschrijving van het geslacht van Helsdingen


Mr J.J.L. van Helsdingen, Drs L.M. van der Hoeven i.s.m. Mr O.W.C. Mertens, Genealogie en geschiedschrijving van het geslacht van Helsdingen, ’s-Gravenhage 2006.Henny, Genealogie en verhalen van de familie Henny


L.M. van der Hoeven in samenwerking met A. Henny, M. Henny-van Gendt, Y. Henny-de Jong en D. Simons-Henny, Henny, Genealogie en verhalen van de familie Henny, ’s-Gravenhage 2005.Genealogie van het geslacht Van Eek en Van Eeken


drs. ir. N.T. van Eek in samenwerking met drs L.M. van der Hoeven, Genealogie van het geslacht Van Eek en Van Eeken, z.p. 2002.Vijf Eeuwen Families Peelen


drs L.M. van der Hoeven, Vijf Eeuwen Families Peelen, ’s-Gravenhage 2002.


Genealogie van het geslacht Buijser, deel II
F. Buijser en drs L.M. van der Hoeven, Genealogie van het geslacht Buijser, deel II,’s-Gravenhage 2005.


Genealogie van het geslacht Buijser


F. Buijser en drs L.M. van der Hoeven, Genealogie van het geslacht Buijser, Rotterdam 1998.


Eerdere publicaties

- Rotterdams Kwartierstatenboek, onder redactie van L.A.F. Barjesteh van Waalwijk van Doorn en L.M. van der Hoeven, Rotterdam 1990.

- Kwartierstatenboek Alblasserwaard, Krimpenerwaard, Lopikerwaard en Vijfheerenlanden, onder redactie van L.A.F. Barjesteh van Waalwijk van Doorn en L.M. van der Hoeven, Rotterdam 1991.

- De Afstamming onthuld, door L.A.F. Barjesteh van Waalwijk van Doorn, L.M. van der Hoeven, B. de Keijzer, Rotterdam 1991.

- Genealogie van het geslacht Speelman, door L.A.F. Barjesteh van Waalwijk van Doorn, L.M. van der Hoeven, Rotterdam 1993.

- Genealogie van het geslacht Stehouwer, door J.A. van der Giessen, L.M. van der Hoeven en C. Stehouwer, Rotterdam 1994.

- Genealogie van het geslacht Vlasveld, door L.A.F. Barjesteh van Waalwijk van Doorn, L.M. van der Hoeven en P.M.L. Vlasveld, Rotterdam 1994.